Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024


mpeton'Ετοιμο Μπετόν


Η μονάδα παραγωγής σκυροδέματος είναι εξοπλισμένη με μοντέρνα μηχανήματα ζύγισης και ανάμιξης και με σύστημα αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας, που ελέγχεται από Η/Υ, καταγράφει την παραγωγή και εξασφαλίζει σταθερή και εγγυημένη ποιότητα και ακριβή ποσότητα σκυροδέματος. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε σκυροδέτηση, μικρή ή μεγάλη, με δύο συγκροτήματα παραγωγής, δυναμικότητας 110 κ.μ. ανά  ώρα, σύγχρονο, μεγάλο στόλο οχημάτων με χωρητικότητες από  6 έως 12 κ.μ. και αντλίες σκυροδέματος με ιστό έως και 45 μέτρα.

Παράγουμε τυποποιημένες συνθέσεις σκυροδεμάτων σύμφωνα με τον Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος, για όλες τις κατηγορίες αντοχής και εργασιμότητας και για μέγιστο κόκκο  16  ή  31,5 mm.  Επίσης, μπορούμε να παράγουμε ειδικές συνθέσεις ύστερα από συνεννόηση.

Το σκυρόδεμα και οι πρώτες ύλες μας ελέγχονται συνεχώς στο εργαστήριο της μονάδας, υπό την επίβλεψη μηχανικού με εμπειρία στην τεχνολογία σκυροδέματος και σε συνεργασία με αναγνωρισμένο εξωτερικό εργαστήριο. Αναπτύσσονται συνεχώς νέες, βελτιωμένες συνθέσεις σκυροδεμάτων και διενεργούνται συστηματικά δοκιμές, τα αποτελέσματα των οποίων αξιολογούνται και αναλύονται στατιστικά :

  • Θερμοκρασία σκυροδέματος
  • Περιεκτικότητα σε αέρα νωπού σκυροδέματος
  • Προσδιορισμός εργασιμότητας σκυροδέματος ( κάθιση, εξάπλωση )
  • Προσδιορισμός φαινομένου ειδικού βάρους νωπού σκυροδέματος
  • Έλεγχος θλιπτικής αντοχής
  • Έλεγχος χρόνου πήξης τσιμέντου ( Δοκιμή Vicat )

Η αποτελεσματική οργάνωση των αποστολών σκυροδέματος και η τεχνική υποστήριξη των πελατών μας, εγγυώνται τη γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών.  Στις περισσότερες περιπτώσεις εξυπηρετούνται παραγγελίες που δίνονται ακόμη και αυθημερόν.

 

mpeton2 mpeton3 mpeton4 mpeton5

  Στοιχεία Επικοινωνίας

address

  Όπισθεν Εθνικού Σταδίου
  Τ.Θ. 389, Τ.Κ. 67100, Ξάνθη

 

 


phone

  25410 73555
  25410 71429

 

 


phone

  25410 28138

 

 logo2


email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.