Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024


zarntinieresΖαρντινιέρες


Οι ζαρντινιέρες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή περιφράξεων, τη σταθεροποίηση επικλινών πρανών - ακόμη και μεγάλου ύψους - και για αντιστηρίξεις, όταν πρόκειται να διαμορφωθούν επίπεδα με διαφορετικό υψόμετρο σε εξωτερικούς χώρους. Η κατασκευή γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, γιατί απαιτείται μόνο η οριζοντίωση του εδάφους έδρασης, η τοποθέτηση των κομματιών και το γέμισμά τους με χώμα. Αποφεύγονται χτισίματα και επιτυγχάνεται αισθητικά άψογο αποτέλεσμα .

Οι ζαρντινιέρες διατίθενται σε χρώμα ανοικτό γκρι, κόκκινο, κίτρινο και καφέ ή σε άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας και συσκευάζονται σε παλέτες των 24 τεμ. , που επαρκούν, ανάλογα με τη διάταξη, για 1,8 – 3,6 m2 τοίχου.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις

600x400x250mm (ΜxΠxΥ)
Ανοχή διαστάσεων ± 5 mm
Κάλυψη 6,7 - 13,4 τεμ./m2
Υδατο απορροφητικότητα < 15 % κ.ο.
Ειδικό βάρος ≈ 2,15 Kg/dm3
Βάρος ≈ 46 Kg/τεμ.

 

Τρόπος Τοποθέτησης

  • Η πρώτη σειρά τοποθετείται πάνω σε καλά συμπυκνωμένο και αλφαδιασμένο έδαφος ή σε θεμέλιο από σκυρόδεμα. Στην ελαφριά διάταξη κάθε τέταρτο περίπου κομμάτι τοποθετείται κάθετα, ώστε ο τοίχος να δεθεί καλύτερα με το επίχωμα.
  • Ακολουθούν οι επόμενες σειρές. Τα κομμάτια που τοποθετούνται κάθετα στη διεύθυνση του τοίχου μπαίνουν σε άλλες θέσεις.
  • Γωνίες ή αλλαγές της διεύθυνσης του τοίχου μπορούν να γίνουν τοποθετώντας τα κομμάτια έτσι ώστε να σχηματίσουν καμπύλη
  • Το μέγιστο ύψος αντιστήριξης ( Η ) σε σχέση με την κλίση του τοίχου ( α ) και με τη διάταξη που χρησιμοποιείται φαίνονται στον διπλανό πίνακα.

 

  zarntinieres5

  Στοιχεία Επικοινωνίας

address

  Όπισθεν Εθνικού Σταδίου
  Τ.Θ. 389, Τ.Κ. 67100, Ξάνθη

 

 


phone

  25410 73555
  25410 71429

 

 


phone

  25410 28138

 

 logo2


email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.